Miksi minunkin sydämeni on oikealla?

🔹 Minun lapsuuteni perheeni muodosti kolme vahvaa naista; äiti, täti ja mummo. Näiden naisten kanssa kasvaneena opin kokoomuslaisiin arvoihin. Aina on autettu toista ja tehty paljon töitä. Arvokasta työtä on ollut myös talkoona tehtävät työt. On voinut luottaa siihen, että apua saa ja annetaan. Vaalityössä olen ilokseni saanut huomata näiden arvojen elävän edelleen. Vaalitapahtumia on järjestetty talkootyönä ja yhteiseen hiileen puhaltaen. Toisia on pyyteettömästi autettu. Tuntuu kuin olisi tullut kotiin. Minun on vaikea tunnistaa arvostelijoiden kuvaamaa Kokoomusta, jonka sanotaan olevan kylmä ja kova. Minulle se on lämmin ja välittävä sekä kantaa aidosta huolta tulevaisuudesta 💙

🔷 Me Kokoomuksessa haluamme, että Suomen talous muuttuu paremmaksi, ja että suomalaisilla on rahaa ostaa ruokaa ja palveluita sekä toteuttaa unelmiaan.

🔷 Me haluamme, että Suomessa myös tulevat sukupolvet voivat hyvin. Siksi on vahvistettava talouden kasvua ja luotava uusia työpaikkoja. Veroja ei saa korottaa.

🔷 Suomalaisille kodeille ja yrityksille on riitettävä sähköä myös talvella. Puhdas energia voi houkutella Suomeen teollisuutta ja työpaikkoja ulkomailta.

🔷Suomella on oltava hyvä maanpuolustus ja turvallista elää. Suomen tärkeimmät yhteistyökumppanit ovat EU ja NATO. Näistä emme voi luopua.

🔷 Haluamme, että Suomessa on hyvä sivistys ja osaaminen sekä jokaiselle lapselle paras varhaiskasvatus ja perusopetus. Suomen korkeakoulut ja suomalainen tutkimus voivat olla maailman parhaita.

🔷 Me Kokoomuksessa haluamme, että Suomi on hyvä maa kaikille. Että suomalaiset ovat terveitä ja voivat hyvin. Syrjäytymistä ja muita ongelmia pitää ehkäistä.

Minua voi äänestää Pirkanmaalla numerolla 83.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *